Thursday, April 29, 2010

Слики

Ред прашина
меѓу сликите
на полиците

Ред спомени
меѓу сликите
крај книгите

Ред љубов
меѓу сликите
во рамките

Ред музика
меѓу сликите
на дисковите

Ред до ред
Слика во слика
Љубов за Љубов
редиме години

No comments: