Tuesday, July 20, 2010

Sesame cookies and smooth coffee...

Having coffee, sipping it very slowly. With some sesame cookies...mmmm...

Sesame cookies that I made myself....

Have a yummy day!

7 comments:

Sofijana said...

Pravo uživanje za oči... kafa je zamirisala dovde :)

Dani said...

Draga Sofijana i meni je drago da moja kafica otisla do tamo...imaj ljiep dan.

Clytie said...

Ack, must now go get breakfast!!!

Dave said...

lovely coffee time, lovely photos too.

Ana said...

абе ептен teasing ми праиш со ова сусамкиве..само од нив слики насекаде...имам јадено вакви, и фантастични ми се...посебно кога се онака ем меки, се топат, ем крцкави...мхмм мхмм мхмм :)

Dani said...

Абе се оладија вака по сликиве :Р мене посебен ми беше ќефот шо сама ги правев. (добро мама стави тоа состојките де) Онака си валаш, и ..ммм..
иначе кога се изладат, ќе си ги брцнеш и кафе топло и...ммм

Блогови по касни саати а?

Ana said...

пореметен биоритам ти се вика тоа...неизоставен дел на преведувачите :) али гледаш што праам наместо да се дадам на работа :)))))))))